1 |
bir husky hypet 400 makinasında preform üretimi yapıyorum ve oparetörüm sizden istedigim arkadaşlar bu makinayı ögrenmeye başladıgımızda ilk başta nerden ve nasıl başlamalıyız herşeyini tam olarak ögrenmek isitiyorum bilgi verirseniz cok mutlu olurum maillerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
|
I'm doing a Husky preform manufacturing machine and oparetörüm hypet 400 friends wanted you to learn this machine and how to start where the first place when we learn to fully hear everything I'll be very happy if you e-mails waiting for information, thank you in advance
|
arkadaşlar ben enjeksiyon pet preform işinde çalısıyorum bi senelik deneyımım var ama fazla bir bilgim yok ve amacım herseyini ögrenmek geliştirmek istiyorum kendimi bu alanda yardımcı olursanız çok sevinirim mesala ögrenmek istegim şimdilik basit şeyler ama bana ayrıntılı mal atmak isterseniz cok mutlu olurum mesala siyah leke geliyor preformdan napmalıyız artı baloncuk izleri geliyor babls nasıl gideririz artı vidnın transfer hızını neye göre ayrlıyoruz ve varsa enjeksiyon hakkaında b
|
1-reduce nozzle temperature
2-increase holding pressure
3-increase injection time
4-increase cooling time
5-reduce decompression
6-reduce injection speed
7-check dryer
|
increase hold pressure and increase cooling time.
|
Dear Sir,
Preform Gate on few particular cavities in a mold not crystalized fully. Due to incmplete crystaliztion centre point appears transperent (amorphous) instead of fully white.
Increasing nozzle tips has not helped much.
Pl guide
Thanks,
Vijay
|
1. Tip temperature too high;
2. Hold pressure/time too low;
3. Mould cooling time too low;
4. Misalignment of HR nozzle and cavity gate.
|
1 |